onsdag 20. oktober 2010

Ryddesjau!

Samboer har fri to uker nå mellom to jobber, og det MERKES. Vi flyttet jo inn her i april, og jeg har vært gravid hele tiden og ganske så lite energi. Nå er jeg sykmeldt og mye av tiden har gått med til å ligge på sofaen. Men nå er det andre boller. Mandag fikk vi ryddet og fikset i garasjen, og kjørte to lass med søppel på fyllinga. Idag har vi tatt boden nede, og nye to lass skal kjøres bort.
Er helt fantastisk deilig å endelig få gjort noe her i huset! Føler vi har bodd her litt for lenge til at det er greit at det står esker og søplesekker rundt omkring.
Fant jo mange skatter jeg helt hadde glemt også - det er jo det fine med å ha altfor mye stæsj.

Det fine er jo at det er jo enda mange dager igjen før han skal begynne å jobbe... så har tro på at huset skal bli fiks ferdig iløpet av disse to ukene. Og da er vi klare for advent-jul og den nye lille babyen :)

Fins ikke no bedre enn ett ryddig og organisert hjem


hilsen husmora:)

torsdag 14. oktober 2010

Høststemning

Lilleskatten og jeg var ute i skogen ved huset vårt idag, og plukket litt grener, mose og blader. Ble koselig å pynte lysfatet i god høststemning.

fredag 8. oktober 2010

Ny hårkur

Hadde for litt siden bursdag, og fikk fra min søte søster ny hårkur fra Kerastase. Jippi!



Søss fortalte så pent at det var den de anbefalte hos frisøren da hun beskrev hvordan hår jeg hadde. Vanligvis bruker jeg en annen kur fra samme merke, til bruk på nordisk fint hår. Kuren var nydelig, og jeg var svært fornøyd. Tilfeldigvis fant jeg kvitteringen på hvor hun hadde handlet og tilfeldighetene ville det til at jeg gikk innom samme frisør samme dag som jeg kuret det for å få klippet tuppene. Skrøt da fælt av kuren og hvor godt jeg likte den. Frisøren spurte hvilken farge det var, og sier så: Åja den ja, den er for HERPA (!!!) hår!
Måtte jo le da, men er jo tydelig hva søsteren har ment om mitt hår da hun gikk for å kjøpe kur! Men så lenge jeg likte den, er jo det det viktigste.
Og til alle andre med "herpa" hår, så anbefaler jeg denne på det sterkeste :)

Takk søstern ;)