torsdag 22. desember 2011

Kunsten å trekke te



Fant frem noen kakebokser i kjelleren til julebaksten, og må innrømme at denne er nok svigermor sin...
Men den var så koselig, med oppskrift på god te inni boksen.



Det står:
- Bruk alltid friskt vann. Tidligere oppkokt vann er ubrukelig.
- Varm tekannen før bruk. Bruk helst stentøykanne.
- En teskje te til hver kopp, og en for kannen.
- Vannet må fosskoke før det helles over tebladene.
- La teen trekke i 5-6 minutter før den serveres.

Uten friskt vann kan ingen te bli god, selv ikke ABC TEA .
(så da vet vi det :) )

Så til te-damer, her kan dere lære noen triks ;)
Jeg derimot, nyter kaffen min og kakene som er oppi :)

Snaaart jul!

1 kommentar:

  1. *hihi*
    Det var jo litt gøyalt :)
    Er nok ei kaffe-kjerring jeg og:)

    Klem Gitte

    SvarSlett