søndag 27. mars 2011

Stuebordet skal pusses opp!

Vi har et furubord i stua. Helt fra vi fikk det, har planen vært å male det hvitt. Men noen ganger tar ting INNMARI lang tid! Det har til og med gått så lang tid at jeg ikke lenger vil ha det hvitt. Helt frem til igår var planen hvite bein og gråbeis/lakk på platen. Men nå har jeg en bedre ide...

Og det beste av alt, samboeren ga meg frie tøyler (alt er vel bedre enn furubordet tenker vel han). Så imorgen skal jeg ut og handle maling + stæsj og begynne å pusse det og kanskje grunne.

Oppdatering kommer...

God søndag!

onsdag 23. mars 2011

Brun uten sol?

Nå er jo våren her for fullt, og det er rom for noen nye fregner om man er så heldig som meg å ha fri om dagen. Men dersom du er kontorrotte (som jeg vanligvis er) eller av andre grunner ikke har mulighet til å nyte finværet om dagen, har jeg tenkt til å komme med et lite tips.

Jeg har nemlig jukset i halve vinter og sett frisk og fresh ut i ansiktet. Og hemmeligheten er Garniers selvbruningsspray, Ambre Solaire. "Angst!" tenker vel flere her, og vil ikke ta sjansen på å spraye i ansiktet. Og samme reaksjon fikk jeg, men butikkdamen forsikret meg om at det ble ikke skjoldete eller oransje. Så jeg tok sjansen, og er VELDIG fornøyd. Sprayer kanskje en gang i uken, og får en frisk farge de neste dagene. Ser ikke ut som jeg har vært i syden i 2 uker, men mer at den vanligvis blåhvite huden har fått litt frisk vårluft og farge.

Nå om dagen tyr jeg til solkrem og solbriller, og er ute og nyter den virkelige sola. Herlige herlige våren!



mandag 21. mars 2011

Fotoshoot

Lørdag var familien hos svoger og tok familiebilder. Han er hobbyfotograf og det må man jo utnytte :)

Ikke like lett å få alle til å se fine ut samtidig, men er godt fornøyd alikevel. Legger ut et par bilder.

Mamma og Sigurd

Mamma og Sigurd

Fine lille familien min

lørdag 19. mars 2011

Kaffe latte takk!

 Jeg har (ved flere anledninger) skryti av min fine kaffemaskin som jeg fikk av mannen for noen år siden. Den er av merket Saeco X-small (selv om den er ikke særlig liten egentlig) Men kaffen, den er nydelig den. Så koooser meg med en stor kopp hver morgen.
Etter min mening må det være hele bønner for å lage den beste kaffen. Smaker så fersk og god. Kaffe og te boksene fra Perfect Home er fin oppbevaring av kaffebønnene. (drikker jo ikke særlig mye te, så kaffebønner i begge to)
Og her er vidunderet :) Rød og fin og med hedersplass på kjøkkenbenken. Jeg spør alltid mannen om det er plass til kaffemaskinen når vi skal på hyttetur og annet. Og med en skokk med unger, vogner, senger og diverse - det er alltid plass til kaffemaskinen.

Han vet vel at den redder morgenen uansett vær og søvnløse netter. En kopp kaffe latte er min luksus i hverdagen og gjør livet straks litt bedre.

torsdag 17. mars 2011

Min aller første award!


For en fin start på en torsdag. Se at lille bloggen min har fått sin første award, har passert 3000 (!!) besøkende og fått flere nye følgere den siste tiden. SÅ GØY!

Fikk awarden av søte Maren med bloggen Vår lille verden . Sjekk gjerne ut den interiørglade jenta sin blogg.

Utfordringen er å fortelle 8 ting om meg selv, og sende awarden videre til 5 bloggere med under 100 følgere. En fin måte å finne små perler i dette blogghavet av store bloggere.

Hmmm 8 ting om meg selv:

1. Har en million uferdige prosjekter på gang. Har nemlig masse pågangsmot og tro på meg selv, men liten gjennomføringsevne.

2. Tror jeg skal bygge en utesofa før sommer med egne puter i. Tror du?

3. Synger i kor. Veldig gøy måte å bli kjent med nye folk på nye steder

4. Bor i et hus der ALLE gulvene knirker

5. Liker IKKE husarbeid men takler dårlig rot.

6. Har knallrød vogn til guttebabyen min (greit å vite)

7. ELSKER kaffemaskinen min. Fikk den før kaffemaskinbølgen, så den er stor og klumpete men lager verdens beste kaffe. Kan ikke være foruten.

8. Blitt litt bloggavhengig. Flaks jeg er hjemme i permisjon og har en sovegutt, så mor rekker å lese gjennom dagens innlegg hver morgen sammen med kaffelatten og god morgen norge :)


Det var litt om meg. Nå skal jeg gi denne awarden videre til 5 andre bloggere.

Kunsten å elske

Lillekatts

Heime hos oss

Smått og stort

Spire

Sjekk bloggene deres!

Klem fra meg!

tirsdag 15. mars 2011

Malingsprøver og tapetprøver

Flügger har billige malingsprøver og tapetprøver på sin nettside, http://www.flugger.no/. Dette måtte jo sjekkes ut så klart. Kjempekjekt med malingsprøver, særlig siden jeg trengte litt maling til en uro jeg skal lage til minsten. (kjøpt figurer og oppheng på Panduro) Tapetprøvene vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre med enda, men tror de blir bakgrunn for bilder i rammer etterhvert.



Tapetprøvene er A4 ark

Fulgte med en liten pensel til malingsprøvene

Så hvis det er noe smått du skal male, eller du vil teste ut nye farger, så får du bare sjekke ut nettsiden deres og se om det er noe for deg.

Klem

lørdag 12. mars 2011

Utfordring: Min favoritt!

Anetteshus har en utfordring om dagen, legg ut bilde av et favorittmøbel, gjenstand, detalj eller lignende. Tenkte jeg skulle bli med, bare for å få vist frem fiiiine spisestuelampa mi en gang til.

Lampa er fra Living, i sølv og med glassprismer. (Ikke så lett å ta bilde som viser den så fin som den er, dere må bare tro meg :) ) Mannen har lagt dimmer på bryteren på den, og det elsker jeg. Kan ha svakt lys ved middager og kvelder med stearinlys der, eller masse lys om ungene sitter ved spisebordet og pusler eller annet.



Hva er din favoritt?

onsdag 9. mars 2011

Litt nytt i stua

Siste nytt i stua er en ny tvbenk. Det har vært MYE frem og tilbake for å finne den perfekte tvbenken. Mor i huset ville nemlig heller ha en sjenk med goood plass, mens far ville ha en så liten en som mulig. Plutselig en dag kom mannen hjem med ny tvbenk! Uten min godkjennelse! Sånn er egentlig bare lov når det er jeg som kommer hjem med noe...
Siden jeg egentlig bestemmer det meste ellers her i huset, og den var ganske fin er den godkjent. (Ledningene skal skjules altså). Tvbenken er fra Dags Marked i Drammen.



Ellers har jeg sydd om en pute jeg lagde for en stund siden. Syns det var fint med litt farge i alt det grå, sorte og hvite. Har en pute til som ligger klar for omsying, så denne får selskap. Strykemerket er bestilt på nett. Gøy med puter man har laget selv, i den fargen og med det trykk/skrift man selv har lyst på. Og kjekt å kunne bytte på litt etterhvert som man blir lei (for det skjer jo stadig vekk. Ihvertfall i dette hjemmet)

Det ble litt av hvert fra meg på en grå og våt onsdag. Men deilig at snøen smelter og våren kommer.
(ikke fått testet verken ski eller brett i år, men det kommer en ny vinter fort nok vil jeg tro)

Klem

søndag 6. mars 2011

Hjemmespa-kveld

Ikveld syns mor hun fortjente litt egenpleie, og da var det å sjekke nettet for gode tips og se hva jeg skulle prøve ut.

Så mine fæle føtter har fått en dose fotpleie, håret en kur, og hender og negler litt manikyr.

Fotpleie



  • Fotbad i 10 minutter i grønnsåpevann
  • Skrubbing med pimperstein på hard hud
  • Klipping av negler
  • Avslutt med å smøre inn føttene med babyolje,
  • og legg på litt negllakk (blank her)





Hårkur

  • 1/2 avokado
  • 1 ss majones
Hørtes litt ekkelt ut, men jeg har prøvd! Moste avokadoen og hadde i majones, og blandet     godt.Tok blandingen i håret, men ikke inn til hodebunnen.
Lot det virke i 10 minutter før jeg skylte godt ut. Nok en gang er jeg godt fornøyd med resultatet, håret føles blankt og mykt.













Manikyr/ Neglpleie

Ta av gammel negllakk
Fil neglene fine
Dytt ned neglbåndene
Masser hender og negler med babyolje
Lakk neglene (blank her og)


Det er selvsagt ikke det samme som å være på ekte spa og bli dullet med, men likevel herlig følelse på en søndagskveld.


Nå er det film og pepsi max, vifter med tærne og rister på håret.


(bildene er lånt fra nettet)


Ha en fin søndagskveld!


Klem













torsdag 3. mars 2011

♥ Medlem av NIB ♥

♥ Da er jeg med i det gode selskap♥
Carines verden er nemlig blitt medlem i NIB, Norske Interiørblogger. Og det er ganske stort for meg med min lille blogg. Syns det er så inspirerende å lese andre sine blogger og se alle de fine hjemmene der ute. Hvem trenger vel interiørblader med så mange bloggere der ute.


Hvis du ikke har hørt om det før og ikke besøkt nettsiden,  trykk HER og du kommer til alle de fine bloggene som er medlem. Deriblant "Carines verden". Lykke!♥

onsdag 2. mars 2011

Koselig VM dag


Spennende sprintstafetter idag, og jeg har kost meg hjemme med fyr i peisen og kaffelatte i koppen.
Rukket å sy litt også, et par pannebånd og buff til mannen.

To av kokebøkene mine har fått plass i tallerkenhylla.
De blir jo ikke brukt til å lage mat av ihvertfall, så da kan de heller være pynt i spisestua.

Minstemannen er en sovegutt så ikke travelt å være nybakt mamma
(får håpe det varer...)

Klem Tonje