tirsdag 28. september 2010

Monsterbukse

Min flinke mamma har strikket monsterbukse til lilleskatten. Og den falt i smak kan du tro. "øye-øye-munn.....VÆÆÆÆÆ!"

Gleder seg vel allerede til å vise frem i barnehagen :)
Heldige vi som har så flink mormor som kan strikke.

mandag 27. september 2010

Tyrkisk aften

I 2008 var min venninne, Hege og jeg i Tyrkia på jentetur. Alle uterestaurantene hadde (i våre øyne) nyyydelige lamper med masse lys. Vi ble ganske overrasket da vi spurte hvor lampene var kjøpt. Det er nemlig tørket grønnsak som det er satt inn perler i.
Selvsagt veldig skjør lampe, så måtte fraktes som håndbagasje. Samboer skjønte ikke bæææret av den, og var vel i tvil om han skulle hjelpe meg med å få lys i den... Der vi bodde før, kom den aldri helt til sin rett men nå er den kommet opp på verandaen.


Du skjønner kanskje skepsisen når du ser denne...










Fått en gammel smijernslampefot (eller hva man kaller det) av mamma, og endelig har jeg fått lyspære som passer. Men på dagtid og sommerstid er den egentlig uegnet i Norge, for det er altfor lyst og dermed ser man jo bare denne rare grønnsaken.... Men nå, på høsten, kom den til sin rett!

 Var litt vanskelig å få tatt bilde som viste den helt som den er. For man ser mest bare mønsteret i perlene i rødt, grønt, blått, lilla og gult.

Så da ble det tyrkisk aften her i Glimmerveien . Hadde jeg ikke vært gravid og alene hjemme skulle vi funnet frem vannpipa og rødvinen, pakket oss inn i tepper og lammeskinn og sitti ute i høstkvelden.

tirsdag 21. september 2010

Min aller første sparkebukse

Ja da har jeg laget min første sparkebukse EVER... Den er så klart litt rar...Kaller det særpreg jeg. Men ble ganske fornøyd alikevel. Og så lenge det er nærmest gratis stoff jeg syr med så er det ikke så ille om den måtte kastes.

Nå må jeg bare kjøpe knapper til den, så kan den legges i kommoden til lillegull som kommer i januar.

Kjenner faktisk at det er vel ingen grunn til å ikke begynne på dress nummer 2. Nå har jeg jo lært litt så bør jo bli finere. Nå må vel mamma være imponert over meg?? (selv om når hun kommer og ser den ved nærmere ettersyn ser alle "særpregene".

torsdag 16. september 2010

Tips om nettbutikk

Føler jeg bare må tipse om denne nettsiden...
Fantastiske priser på barneklær + mer, veldig rask levering og god service.

Her kan interiørdamer også finne masse fine stoffer til billige penger.

Du kommer direkte til nettbutikken ved å klikke på overskriften!

torsdag 2. september 2010

Wallstickers

Da har jeg vært på ebay og fått meg wallsticker. Var vanskelig å få på syns jeg, og helt ærlig vet jeg ikke hvor lenge den kommer til å henge før den detter ned. Måtte derfor skynde meg å ta bilde av den mens den fremdeles er fin.

Måtte skynde meg å henge opp før samboer kommer hjem. Nå skal jeg ikke si noe, så får vi se hvor lenge det går før han ser det... Nå henger den rett over tven så sjansen er ganske stor for at den blir oppdaget :)