fredag 1. april 2011

Når man først har begynt...

(bilder lånt fra nettet - inspirasjon)
... på et prosjekt, er det rart hvordan ting bare baller på seg. Er noe med at når man først har kommet igang så blir man motivert til nye prosjekter.

Bordet - det ble jo IKKE som planlagt i det HELE tatt. For å beise ett furubord, ga bare et mørkere furubord. Og det vil jeg jo ikke ha! Og å spraylakke det ble rett og slett for stor jobb, og fant fort ut at sannsynligheten for at det skulle bli pent var forbausende liten.... Så da ble det gulvmalimg på hele bordet, og bare EN farge. Bilde kommer så snart det er tørt og inne i stua igjen.

Mitt neste prosjekt startet av seg selv da jeg var i malebutikken og spurte hva de skulle ha for EURO-pallene som sto på utsiden der. Så i løpet av helgen blir det et beiset pallebord, på hjul til terrassen. Bilder kommer.

Og da er det jo bare utesofaen igjen....

Og stæsj til nye uteplassen...

Og hagen....

Og blomster....

Har i tillegg et par syprosjekter, hekleprosjekter, fotoprosjekter og sikkert mer på gang... Ja da, god til å starte på ting, men ikke like god til å fullføre gitt...(tar ihvertfall laaang tid)

Flere med tusen prosjekter på gang?

God helg!

2 kommentarer:

 1. Hei og hå. Morsomt at jeg kunne gi deg et lite smil om munnen. Verden er nok ikke sååå forferdelig, men man kan jo legge på litt for kjentfolk slik at det blir litt morsomt.

  Når det gjelder prosjekter så har jeg ingen for øyeblikket. Men i fjor sommer så var det et flust av dem. Så jeg regner med at det samme skjer denne sommeren. Det er vel noe med sola som gjør det.. tror du ikke?
  Ønsker deg en flott helg. Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Hei du! Så hyggelig med kommentar inne hos meg du-det er alltid stas det!*smile*

  ...ja, utrolig stas å få sånne lekre tapetprøver i posten altså-jeg kjente liksom kreativiteten begynne å krible i fingerspissene..*blunkesmil*

  ...og jeg kjenner meg GODT igjen i det du skriver over her altså...jeg har alltid masse prosjeker på gang..godt jeg trives med det...puh!*smile*

  ...skal vise første miniprosjekt med tapet i løpet av helgen nå, og så kommer det helt sikkert litt flere tapetprosjekter etterhvert...*smile*

  Ønsker deg en flott helg!
  Klem klem

  SvarSlett