mandag 6. juni 2011

System i sakene


På kjøkkenet vårt har vi et "rulleskap" der det til nå har vært et eneste kaos av matvarer. Så kaos at man aldri vet hva som fins der inne, og hvor lenge det evnt har vært der, om det er levende eller ikke. Egentlig er jeg ikke noe glad i skapet i det hele tatt, men har ikke fått gjort noe med det (enda...)

Da var det på tide å brette opp armene, ta ut alt, vaske hyller og lage ett system.
(sånne ting burde egentlig planlegges litt, ellers må man bare ta det man har. Det fungerer det og på et midlertidig vis)

I helgen var jeg innom Mini-Mal på Stathelle og kjøpte blant annet tavlefolie.

Dermed ble matvarene kategorisert og satt i bokser, med litt tavlefolie på og beskrivelse av hva som er hvor. Er ikke dama som har masse tuppeware-bokser, så her ble det vill blanding av alt som kan kalles bokser. Utrolig mye som kunne kastes, og utrolig deilig å få litt orden der inne.

Men ønsker meg nå stooore bokser, med lokk, så ingen krypdyr kommer inn + at det ser enda mer ryddig ut. (inni ett skap liksom...heheh). Gubben lo godt da han fant boksen med DOP. Var nemlig for langt å skrive " Div smertestillende". Så får vi se hvor lenge dette systemet varer da...

Så det var en sniktitt på innsiden av mitt matskap. Hvem skulle vel tro jeg skulle vise frem det :)


Klem Tonje


Jeg har plassert min blogg i Sandenorske bloggkart!

1 kommentar:

  1. ÅÅÅÅÅ så flink du er. Her har det vært maling og uteprosjekter i lange tider. Så inne er virkelig forsømt. Må skjerpe meg nå

    SvarSlett