onsdag 13. juli 2011

Livets gang


Så rart å sitte med min lille "nyfødte" i fanget og samtidig få den triste beskjeden om at et gammelt menneske har takket for seg.

Det er livets gang, men jeg venner meg aldri til sjokket. (hvis noen gjør det) Tårene renner og jeg syns det er urettferdig. Selv om hun var gammel så var hun en skjønn dame og verdens fineste oldemor for mine to små, mest for storebror så klart.

Jeg minnes Håvards ansikt som lyser opp når oldemor kommer inn døra, hvordan han syns oldemors kjøttkaker er verdens beste,  hvordan han ler og forklarer når ikke oldemor henger helt med på barnetv, hvordan de to gikk tur sammen og jeg vet egentlig ikke helt hvem som passet på hvem.

Det er bare to dager siden han sist var der på middag og koste seg med alenetid med oldemor.
Og jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle han at hun ikke er mer...

Det er en flott dame som har takket for seg.
Ei som har levd et langt og godt liv.
Du vil bli husket og savnet!

Kjæreste Mossi

6 kommentarer:

 1. Uff så trist!! Så lei meg på dine vegne :-(

  Varme klemmer fra meg!

  SvarSlett
 2. Så trist!
  Tenk på de gode minnene dere har sammen, det er alltid fint i sorgen.

  Tenker på deg!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 3. Kondolere. Hun var ei flott dame. Hun blir dypt savnet

  SvarSlett
 4. Så trist :( Sender over mange klemma.

  No veit eg ikkje kor gammal Håvard er, eller om det er aktuelt, men da Lucas (3 år) mista oldefaren sin i mai fikk han sin avsluttning da han var med å såg oldefaren like etter at han døde. Han synes det var litt ekkelt, men samtidig gjorde det at han forstod han kva vi meinte når vi prøvde å forklare at oldefar ikkje var meir. Han deltok i begravelsen også, men det skjønte han ikkje noke av. I ettertid har vi vert på oldefars grav kvar gong vi har vert heime, og det og gjør at han forstår litt bedre.

  SvarSlett
 5. Hei på dæi!
  Huff no renn tåran mine her... E alltid trist å miste nåen man e glad i. DÅkker får ta vare på kvørandre, og huske alle de gode minnan dåkker hadde sammen:)
  Tusen takk for gratulasjkoner inne hos mæi:)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for varmende ord!

  SvarSlett