søndag 7. august 2011

Ferietid = planlegging av nye prosjekter

Deilig med ferie og tid borte fra hus og hjem, for da slipper man se alt rotet og alt burde-burde. Men merker likevel det begynner å klø litt i fingrene etter å starte noen nye prosjekter når ferien er over.

Ikveld har jeg tuslet rundt på hytteområdet og snikknipset bilder av sjarmerende uteplasser + at vi har vært en tur hjemme og sett så fin terrassen til foreldrene mine har blitt. Og da begynner tankene å spinne, og jeg har lyst til å freshe opp hjemme hos oss.

Er dere også sånn?

Har dessuten en plan for min siste innkjøpte tallerkenhylle + en ide for kjøkkenet som mannen har godkjent ( blir stadig overrasket over hva jeg faktisk får lov til *smiler*)

Nå er det bare å nyte siste ferieuka med liv og leven, før Sigurd og jeg går tilbake til rolige permisjonsdager... Tøft liv! *smiler*

Fin søndag og fin uke til dere!


Klem Tonje

3 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen ja!
  Begynner å krible litt når man ser hvor fint andre har det:)
  Ha en fantastisk morgendag!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 2. Kjenner meg så absolutt igjen der ja, bare så dumt at man ikke vinner den lottogevinsten slik at man kan realisere alle planer og drømmer :)

  En ting av gangen sier mannen her i huset! :)

  Ha en fantastisk ferieuke videre, og kos deg i mammaperm :P

  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min forresten :)

  Beate :)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at du ville bli med på min give away! Og velkommen som ny følger! :)

  Om jeg er slik? Hm... JA! For mye slik! Hodet bare suger til seg ideer, og befinner seg alltid på et sted der fremme... hvor alt er på plass slik jeg vil ha det. Merkelig nok kommer jeg meg likevel aldri helt dit. Hehe

  Håper du har en super sommer! Klem

  SvarSlett