onsdag 26. oktober 2011

Den som ler sist...

Idag var jeg på Sandvika senteret med ei venninne. Alltid kos.

Før hun kom, vandret jeg rundt som et enkelt bytte for selgere som har det ene vidundermiddelet etter det andre. (Sånn er det å være småbarnsmor med litt vel lite søvn)
Idag var dagens jeger selger av noe dødehavskremer og diverse veldig luktrative saker. Dama spurte om å se hendene mine, og jeg viste dem skamfullt frem. Det må nemlig innrømmes at neglene blir LITT nedprioritert om dagen. Og med en liten kloss pusset hun neglen så den nærmest så ut som sånn fake negl!
Gjett om jeg var imponert!!
Men kunne ikke bare kjøpe denne klossen, måtte kjøpe alle mulige slags oljer og kremer i tillegg. Men jeg skulle få et suuuupert tilbud da.
BARE 400 kr! Var nærmest gratis det!
Og hadde to års garanti på klossen.
Jeg var fremdeles på gli jeg, for 400 kr for fine negler i to år var slettes ikke noe dårlig deal.

Men så tenkte jeg jeg kunne vente til jeg skulle reise med å kjøpe, så jeg slapp bære rundt på det. Jeg  fortalte dama at jeg skulle treffe ei venninne, og at vi kom tilbake. Dama glisa fra øre til øre, og tenkte at der fikk hun dobbelt opp av lett-tjente penger.

Min venninne er veldig lik meg, glad i shopping og har vel gått på diverse "smeller" av nyttige ting å ha. Da jeg fortalte om denne vidunderklossen, sa hun at hun hadde allerede kjøpt en sånn.
 Men hun hadde kjøpt i vanlig butikk... Da svippet vi innom Cubus, og helt riktig, de hadde en nærmest identisk kloss, til 39 kr!

Trenger vel ikke fortelle hvem jeg kjøpte?

Da vi gikk forbi Dødehavsdama kjente hun meg raskt igjen og fikk vinket oss til seg.
 Nå var hun klar for å få litt salg. Jeg tok da frem min nye billige kloss, pusset og gnikket, og neglen ble AKKURAT like fin som den hun hadde pusset.
Syns nesten litt synd på dama, men jeg var skikkelig fornøyd med å ha "tjent" 360 kr!

Om du har lyst på fine negler i en fei uten negllakk, så anbefaler jeg en sånn kloss.
Min heter Cosmopolitan og er som nevnt kjøpt på Cubus. (men jeg antar den finnes i mange varianter rundt omkring)Ikke meninga å trashe Dødehavsproduktene altså, for de er jo sikkert veldig bra.

Litt lite blogging fra meg om dagen, og veldig lite interiørnytt.
Minsten krever sitt om dagen, så liten tid til nye prosjekter, og kveldene går til trening eller sofasliting :)

Ha en fin kveld!

2 kommentarer: