lørdag 28. juli 2012

Hjem fra ferie med en gammel skatt i lomma

Sommeren 2012 har vært 3 uker hytteferie i Norge, 2 voksne og 3 barn.
Skrekk og gru tenker du kanskje, men det har slettes ikke vært verst.
Vi har hatt ganske bra vær, masse koselig besøk, Dyreparken, diverse badeland, Foldvik mm.
Men innrømmer en ting: borte bra, men hjemme best.
Deilig å komme hjem igjen etter tre uker på farten.En av dagene var vi på besøk hos min kjære farmor.
Ved en tilfeldighet spør hun min samboer om hjelp til å fikse en trillebår, og dermed slipper oss inn i en garasje jeg aldri har vært inni. Samboeren gikk inn og skjønte straks at her burde ikke jeg få sette mine føtter, for her var det mange skjulte skatter.

Da vi pakket bilen her hjemme FØR ferien, hadde vi ikke plass til en eneste fis ekstra, så jeg skjønte jo at jeg ikke kunne ta med meg et digert arbeidsbord, fire kjøkkenstoler, to krakker og en eldgammel kiste... Men en liten, gammel kasse kunne jeg vel alltids få med meg??


Kassen er en skikkelig brukskasse, og det står "Nordkronen Stavanger", mens min oldefar har hatt den i Ballangen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke den til (det kan jeg ikke si til samboer, som selvsagt tror jeg har en plan siden jeg har snakket om sånne gamle kasser en evighet),
men foreløpig har jeg gjort den klar til venninnekveld.


Farmor kunne ikke skjønne hva jeg skulle med den gamle kassa som det lå noe verktøy oppi, og sa jeg fikk komme tilbake senere og sjekke ut loftet hennes. O lykke :)

Håper du har hatt en fin sommer!

Klem fra Tonje

1 kommentar:

  1. Hei Tonje. Så spennende med garasjesnoking hos farmor, og kassen var superfin. Har to bruskasser her hjemme, og bruker de til alt fra å ha pledd og blader ved siden av sofaen, til kokebøker på kjøkkenøya.

    Ser du også er fra Vestfold - gøy å oppdage nye bloggere fra "nærmiljøet"
    Ha en fin dag! Beppe

    SvarSlett