mandag 30. august 2010

Hus med edderkopper...

Fytti rakkern! Jeg er livredd edderkopper... Vet egentlig ikke helt hvorfor, for de angriper jo ikke akkurat. Men de er så ekle, hårete, beinete og gedigne... Vanligvis er det mannen i huset som tar seg av disse om de dukker opp i huset, og han er ikke veldig glad i dem han heller. Men han er tar dem ihvertfall. Idag var jeg hjemme alene, da jeg i kjelleren oppdaget en sinnsykt stor utgave av arten. Jeg stivner helt, og aner ikke hva jeg skal gjøre. Første impuls er å løpe opp og lukke døren. Men etter å ha tenkt litt, vet jeg jo at dette er dum plan... Den vil jo ikke vente på samme sted til mannen er tilbake... Og jeg vil jo ikke ha den gående fritt omkring i huset heller, da vet man jo ikke hva den kan finne på, invitere til fest kanskje? Så da må jeg til pers da. Med største boka i huset blir krapylet most i fillebiter, før den blir kastet i do. Utrolig stolt!! Jeg kan klare ALT!! Men nå er jo selvsagt problemet...den er jo ikke her alene! Det var jo bare flaks jeg så denne ene, men alle brødrene og kompisene...de er her ett eller annet sted. Så nå "ser" jeg edderkopper overalt, og sitter her i sofaen og speider etter flere, som egentlig gjør meg enda mer stressa. HATER EDDERKOPPER!

Så mitt spørsmål er, hva skal man egentlig med edderkopper?? Har de noen funksjon? Trenger vi dem for en eller annen grunn? Eller er det bare for å spise seg store og feite og ekle for å skremme folk?
Måtte google dette, men fant egentlig ikke så mye som sier at de gjør en viktig jobb...Spiser fluer og mindre insekter... Men jeg kan heller ha flere fluer og mindre insekter jeg, de plager ikke meg i det hele tatt.                             

Phu...dagens hjertesukk var kanskje ikke verdens tøffeste.
(og bare for ordens skyld...selvsagt ikke jeg som har tatt bildet... det er hentet fra nettet)

søndag 15. august 2010

Fått ny stol!

Finn.no er et fantastisk sted, og idag har jeg fått meg en ny stol heeelt gratis.
Tenkt til å trekke den om og male beina på den. Tror den kan bli kjempefin!!
Dette er selvsagt helt nytt for meg, så aner jo ikke hvordan jeg skal gjøre det. Så om noen har trukket om stoler før så tar jeg gjerne imot tips og råd. Både på hvilke stoffer som holder seg fine lengst mulig og fargevalg. Vet bare at den må ha en farge...

Fin fin søndag!!

tirsdag 3. august 2010

Liten gutt i magen

Da skal Oliver og Håvard bli storebrødre til en liten gutt. Var på ultralyd idag og alt var i skjønneste orden.

Termin 2 januar.

mandag 2. august 2010

Barnehageoppstart

Idag skal Håvard begynne i ny barnehage. Blir spennende å se hvordan det går med stoor barnehage med 120 barn mot 12 der har var før.

Vi skal ikke dit før ett da, så mor koser seg med hjemmelaget kaffelatte i nykoppen mens lillegull ser på DisneyChannel.

Ha en fin mandag!

søndag 1. august 2010

Speil speil på veggen der...

Da har jeg fått speilet mitt opp. Ble kjempefornøyd!!

Flaks jeg syns jeg fortjente nye rosa roser igår. Gjorde seg fint når man først skulle fotografere sjenken :) Speilet er som sagt kjøpt på Skeidar. Opprinnelig hvitt og veldig fint, men i mitt ultrahvite hjem er det greit med litt farger. Så en sprayboks fra Biltema gjorde susen, og nå har jeg et speil litt annerledes enn alle andre :)

Nytt stæsj til tallerkenhyllene

Hatt ferie, og vært innom mammaen min. Der fikk jeg et gammelt fat etter min oldemor. (det med rosa og lilla blomster) Nydelig. I tillegg var det salg på Kremmerhuset i Porsgrunn, så da ble det nye kopper og tallerkener. Og mye av det fikk hedersplass i tallerkenhylla mi i spisestua.














Håvard sin hylle har vært oppe lenge. Mest bøker i den, men ble et lite nytt søtt skilt til han og.



Igår fikk jeg kjøpt meg speil på Skeidar også. Skal ha det over sjenken min. Men hadde bare i hvitt eller gull... og det passer ikke helt her. Hadde lyst til å spraye det turkist...men tror jeg safer og sprayer det i sølv. Slik ser speilet ut idag:
Så får jeg legge ut bilde litt senere når det har blitt sølvfarget .


Ha en strålende søndag!