søndag 15. august 2010

Fått ny stol!

Finn.no er et fantastisk sted, og idag har jeg fått meg en ny stol heeelt gratis.
Tenkt til å trekke den om og male beina på den. Tror den kan bli kjempefin!!
Dette er selvsagt helt nytt for meg, så aner jo ikke hvordan jeg skal gjøre det. Så om noen har trukket om stoler før så tar jeg gjerne imot tips og råd. Både på hvilke stoffer som holder seg fine lengst mulig og fargevalg. Vet bare at den må ha en farge...

Fin fin søndag!!

6 kommentarer:

 1. FIN stol, men trenger litt jobb.
  Hvem fikk du den av???

  SvarSlett
 2. lå ute på finn. er jo bare å prøve seg... funker det ikke får den gå på fyllinga... :)

  SvarSlett
 3. Ajaj, kunne gjerne hatt den, ja! Den var jo flott! Jeg har ei venninne som kan trekke den om for MEG (hehe..) så hvis du ikke skal ha den, så vet du hvem du kan gi den videre til!

  Klem Linn

  SvarSlett
 4. Hehe Linn, jeg skal si fra hvis det går dårlig her, så får du den. Men er fremdeles optimist. Lånt meg bøker om omtrekking og vært på Stoff&Stil og kjøpt meg stoff idag. Så da er det bare å prøve seg frem en av de nærmeste dagene.

  SvarSlett
 5. Lykke til, snuppa ;-) Håper du (ikke) klarer det.. Hehe..

  Linn

  SvarSlett
 6. Hei. Så gøy at det er flere som har blitt "lurt" til Sande:) Bruktbutikkene jeg var i på torsdag var i Tønsberg. Dere ligger det tre bruktbutikker i samme gate- ØvreLangate, øverst på Tønsberg torg. Så ligger det en ved jernebanestasjonen der. I Drammen pleier jeg å gå de tre som ligger i Tollbugate og den som ligger bak statoil på Rundtom, samt Fretex på andre siden. Kjempegøy å gå på skattejakt!

  Ser stolen din over. Kjempefin men vanskelig å trekke om som et førstegangsprosjekt. Vi har trukket om litt enklere varianter, men man kan jo gå kurs i omtrekking- noe en kan få brukt for siden også. Faktisk vurdert det selv en gang, men ikke blitt noe av. Spennende å se om du får det til.

  Ha en god helg!

  SvarSlett