fredag 27. mai 2011

Angst! Barnedåp!!

Noen mener vel at det er vel klin umulig å glemme barnedåpen til sin egen sønn.
 Og det er det jo...
 Men det går an å bestille tid laaangt frem i tid, for så fortrenge det litt. Så når min mor spør om alt er i rute, får man helangst for at man har glemt/fortrengt hele greia. Er jo to uker til enda da, så har jo god tid. Men bra at man blir mint på dette nå og ikke om en og enhalv uke...

Flaks for meg så har ikke mamma glemt det, så dåpskjolen er strøket og klar, dukene er vasket og klare og sølvtøyet er pusset . Så må bare jeg fikse resten.
Det er jo lett!
Mat, drikke, kaker, bordpynt, bunad og penklær til folket, blomster og lys, vaske huset... og huset burde jo strengt tatt være FERDIGMALT!! Men det regner og regner, så tvilsomt om det går.

Men har en plan da. Og det er jo det viktigste. Uten en plan kommer man ingen vei. Så er det bare å sette planen ut i liv. Ordner seg alltids for snille jenter.

Men hvis noen har gode tips og inspirasjon setter jeg stor pris på det!
Hvis noen vet om et sted man kan bestille "Dåpspakken"?: en diger pakke der alt man trenger til en barnedåp ligger fint pakket ned hadde det vært enda bedre. Og da gjerne med noen hjelpere som fikser huset i samme slengen :)

Huff litt angst ja... Men er jo bare famile, så ordner seg jo! Og ammetåken kan vel få skylden for det man måtte glemme ?

Legger ved et bilde av den intetanende dåpsgutten. Vakre lille Sigurd

8 kommentarer:

 1. Haha, jeg synes jeg ser deg i det det går opp for deg at du har glemt det!! Ho ho!!

  Jeg er jo neppe den rette til å komme med råd, har jo aldri arrangert dåp, men jeg pyntet bordet til nevøen min da, enkelt og greit! Men det innlegget har du vel kanskje sett??

  Og ja - vi koste oss veldig på tur ;-)

  SvarSlett
 2. Ja jeg har sett det bordet. Helt nydelig! Kan ikke like godt komme hit og gjøre det en gang til da? Hadde vært hyggelig syns jeg ;)

  SvarSlett
 3. Hehe, selvsagt! Bor du i nærheten kanskje?? HI hi!

  Vel, jeg har ihvertfall forsøkt å lage oppskrift til deg nå!

  http://lillekatts.blogspot.com/2011/05/oppskrift-pa-bordkort.html

  Hvis du ikke får det til, send meg en mail på lenekatth@hotmail.com, så skal jeg fikse det for deg!

  SvarSlett
 4. Så herlig lten krabat:o) Jo, det er vel ganske normalt å ha litt angst foran slike store anledninger, når man skal stå for dem selv.. men det må du se på som et godt tegn..for da pleier det å bli 100% :o)

  Nydelig blogg du har, som jeg gleder meg til å følge videre;o)

  Heleneklem

  SvarSlett
 5. Det går nok sikkert helt fint med dåpen skal du se! Gjestene trenger jo strengt tatt bare mat. alt annet er luksus. Lykke til!
  Og tusen takk for herlig kommentar inne hos meg.
  :D
  Klem Madelén

  SvarSlett
 6. Dåp er ikke bare burde burde! Lykke til med det :)
  Legger ved link til et innlegg jeg laget om navnefesten jeg hadde for vesla, her er det tips om en slags "fotobok" jeg laget til alle gjestene, som ble en skikkelig hit :) (Som om du trenger flere ting å legge til TO-DO-listen... hehe :)

  http://chic-romantique.blogspot.com/search/label/Borddekorasjon

  SvarSlett
 7. Takk for mange fine kommentarer! Det går nok bra skal dere se. Fått handlet inn litt stæsj idag, og fått en kjempefin gave i posten idag. Skal vise dere i nytt innlegg i kveld :)

  Nå er det bare å bestille kaker og mat som er prekært...Husk, Tonje!

  SvarSlett
 8. For en nydelig liten fyr. Og med det vakreste navnet. Hjemme hos oss bor også Sigurd, snart 8 mnd.

  SvarSlett