fredag 20. mai 2011

Fredagsglede

Noen ganger ser jeg noe jeg ønsker meg, vurderer om det er noe jeg kan lage selv, men finner ut at det blir garantert ikke like fint, så da spør man en man kjenner som har en Epla-butikk om en spesialbestilling, og plutselig har man en pakke i posten.

Altså, en "gammel" skolevenninne av meg, Beate (mange kjenner henne som dama bak bloggen Beates Verden) har i tillegg til en kjempefin blogg, også en kjempefin Epla-butikk. Jeg har allerede et "Her bor..."-skilt fra henne, men nå ønsket jeg meg et nytt skilt. Har lett overalt på nettet, men fant ingen som var akkurat sånn som jeg ville ha. Derfor spurte jeg søte Beate om en spesialbestilling, og det var ikke noe problem.

Så igår kom det en pakke i posten, og gjett om jeg ble fornøyd!

 Ett skilt med skrift på begge sider. Et skikkelig SOMMER-skilt! Elsker lyden av at "beklager at vi ikke er hjemme, for vi nyter dagen på stranden faktisk. Så kom og bad med oss!" "Vi er i hagen" er muligens litt vanskelig å unngå å se hos oss, da man må gå forbi uteplassen for å komme til døra, men OM man klarer det så er det jo supert å ha et skilt som sier "kom rundt til hagen vår, få en kald øl/brus, og nyt livet sammen med oss". Tusen takk Beate, du har vært kjempeflink! Og har du ikke vært innom butikken hennes, så anbefaler jeg en titt.

 Bildene av skiltet er tatt i ørelappstolen min. Den som jeg, overlykkelig, fant på Gis-bort på Finn.no... Den som har stått i stua hele denne tiden i påvente av å bli trukket om, noe jeg rett og slett har gitt opp. Kjøpte jo stoff og satte optimistisk igang, men det ble rett og slett for vanskelig. Så nå skal den egentlig på dynga.

Men på Kremmerhuset fant jeg dette piknik-teppet, som skal ut på pallesofaen egentlig. Nå ble jo stolen riktig så søt. Så kanskje jeg må kjøpe nytt teppe til å ha ute?

Det er ikke sikkert samboer syns det svææært så småblomstrete og romantiske teppet passer i vår stue, men alt er jo bedre enn hvordan den har sett ut så langt så kan jo håpe.

Her kan dere se hvordan stolen egentlig ser ut: http://carinesverden.blogspot.com/2010/08/fatt-ny-stol.html
(legg merke til den optimistiske ordlyden :)  )
Ha en nyyydelig fredag i godværet!

5 kommentarer:

 1. Hei og takk for koselig kommentar. Grunnen til at jeg "fikk" male bordet; jeg skyldte på at malingsbutikken hadde blandet feil...hihihi
  Ha en flott helg!
  Klem Gro-Beate

  SvarSlett
 2. heisann!!
  så godt at skiltet falt i smak!!!

  ønsker deg en herlig helg

  klem beate

  SvarSlett
 3. Hei du:)

  Ta å sjekk ut denne du...
  http://mittherligeliv.blogspot.com/2011/05/og-vinneren-er.html

  Ha en kveld:O)

  SvarSlett
 4. Hei Tonje :)
  Kom over bloggen din via en annen blogg
  og tenkte jeg skulle legge igjen et lite
  spor... La meg også til som følger her
  hos deg ღ Nydelige skilt Beate lager, jeg
  har selv med God Jul på :)

  Ønsker deg en fortsatt strålende helg...
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 5. ...du må bare gi meg et hint om du skal "hjem" som du sier, så tar jeg gjerne en tur til Tor sammen med deg ;)

  SvarSlett