torsdag 19. mai 2011

Nærmer meg 5000

Nærmer meg 5000 treff på bloggen, og det syns jeg bør feires. Det er jo ikke så mange følgere her, men jeg har lyst til å vise at jeg setter stor pris på dere, og de kommentarene jeg får. Og da blir jo sjansen for å vinne større også :)

Jeg begynte å blogge da vi overtok huset her i 2010, og hadde vel ingen stor plan med bloggen. Men nå syns jeg det er en koselig hobby. Jeg blir veldig inspirert av alle de kreative bloggene der ute, og venner og familie merker vel at jeg har blitt er opptatt av interiør nå enn jeg tidligere har vært. Og alle liker jo fine hjem.
Det eneste negative er jo at man får jo lyst på noe nytt hele tiden. Og at når man først har blitt inspirert til å male alt hvitt, så skifter trendene og plutselig er hvitt kjedelig. Jeg har ingen bestemt stil da, men ser jo at mitt gamle IKEA-hjem har blitt mer og mer utvannet.

Så innen jeg når 5000 treff, skal jeg finne en fin gave å lodde ut, så håper jeg dere blir med på lotteri hos meg snart :) Tror jeg vet hva gaven blir. Det er noe jeg ønsker meg fælt, så da tror jeg jeg skal kjøpe to av den og gi den ene til en av dere.

For dere som venter spent på bilder av ferdigmalt hus, så skylder jeg på mannen for at det tar litt tid. Han skylder på været... Men forhåpentligvis blir vi ferdige snart.

Ha en finfin torsdag!

Klem

7 kommentarer:

 1. Synes det er en koselig blogg du har jeg.
  Jeg blir veldig inspirert til å ta tak i ting hjemme hos meg. Og det er jo positivt. Blir så fint. Så får vi jo noen turer på malebutikken i Sande sammen :-)

  SvarSlett
 2. Du har en herlig og koselig blogg:) Det fine her inne er at man blir kjent med så mange hyggelige og positive mennesker som bugner av inspirasjon. Faren er som du sier at man blir fristet til noe nytt hele tiden, men man blir også inspirert til å lage gammelt om til nytt, med gode og spennende tips.
  Høres spennende ut med give away hos deg, og klart 5000 besøkende fortjener en fering. Lykke til!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 3. takk du :)
  sprayet i hvit matt først, så lakket jeg og la på klippet til serviet og lakket over..det var egentlig det...se min kommentar under decoupage 7.. hvis du ikke fikk svar på det du lurte på...

  gratulere med mange treff!!!

  klem irja.

  SvarSlett
 4. Så kjekt med give away og 5000 er jo god grunn til å feire litt :)
  Det jeg liker best er inspirasjonen jeg finner, når jeg minst aner det!
  Så kan jeg lage min egen vri på en idè som dukekr opp :)
  Lykke til videre med den koselige bloggen din.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Takk for koselige kommentarer :)

  SvarSlett
 6. Koselig blogg du har min navnesøster! Gratulerer med så mange treff!
  Klem Tonje

  SvarSlett
 7. Legger meg til som følger jeg, så jeg finner deg igjen. :)

  SvarSlett