onsdag 15. juni 2011

Pimp my bedroom

Soverommet vårt har vært helt sterilt for stæsj og pynt, og jeg har lenge ønsket meg en stor bildelist over senga til koselige bilder + litt pyntesaker.

Så når jeg først hadde pågangsmot satte jeg igang, og da tok det jo som vanlig litt av. Og da jeg var ferdig, var jeg litt usikker på om gubben muligens syns det ble litt prinsessrom. Jeg var ihvertfall superfornøyd. Det ble sengehimmel, veggord, bilder og en gammeldags vekkeklokke
Overraskende syns mannen det var fint, så det fikk være sånn. I ettertid tenker jeg at det var nok lite smart dette her. For første natta klarte jeg å komme borti sengehimmelen, og dermed raste bilder OG klokka ned, og rett i hodet på meg. Det resulterte i kutt i hodet og en stor god kul. Og jeg bare priser meg lykkelig for at ikke lille Sigurd lå der akkurat da.

Så da var det ned med sengehimmelen og bildene, inntil jeg finner en tryggere måte å ha det på. Men fint var det jo, så lenge det varte :)

Kortvarig prinsessrom med andre ord...

6 kommentarer:

 1. Kort varig glede da desverre.
  Hva med en flott sengegavel istedet?
  Det kan jo pynte opp mye men er litt tryggere

  SvarSlett
 2. ja kanskje jeg må prøve meg på det istedet... takk for tips Cecilie!

  SvarSlett
 3. Så koselig at du likte smykketreet mitt... :)) Flott det ble m bildelist. Me like.... så du fikk ikke inn den FLOTTE sjenken? Mannen din er som mannen min.... hihi

  SvarSlett
 4. Ble lekkert da. Men sikkerhet først

  SvarSlett
 5. Hei.
  Hvor er klokken kjøpt? Har en søster som VIL ha en slik til jul, så er vel best og finne en :)

  SvarSlett
 6. Klokken er fra IKEA, så enkel å få tak i vil jeg tro :)

  SvarSlett