onsdag 20. juli 2011

Hvor er Brelett-dama?


(Bilde av Hushovd lånt fra VG)

Jeg har i tidligere innlegg (se HER) fortalt at jeg har fått ny sykkel av mannen, og hvordan jeg egentlig likte min gamle sykkel og å være Brelett-dame fremfor Hushovd-wanna-be.

Men noe har skjedd. Brelett-dama har forsvunnet!! Og jeg liker det ikke!
Jeg som i all min tid bare har ledd av disse "sykkelproffene", som det by the way KRYR av om dagen! Virker som om alle er påvirket av Tour de France, Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen. Vittigste er når det kommer en gjeng på 8 middelaldrende menn på 45+ i matchende utstyr som er ute på tur med hjerteinfarkt like rundt hjørnet. "Oh my God" sier bare jeg.

Ja men altså er jeg ikke lenger noe Brelett-dame på gammel sykkel med kurv på styret når jeg er ute og sykler. Denne dama er utstyrt med pulsbelte og pulsklokke, Iphone med RunKeeper i sykkeltrøya, ja sykkeltrøye og sykkelshorts (de siste to riktignok fremdeles kamuflert under "normalt" treningstøy")

Jeg er livredd for å treffe på kjentfolk når jeg ute i sykkeloutfiten min, men har funnet ut at nå glir jeg bare inn i mengden av sykkeltullinger. Litt mindre sprek og trent bare. Men det er jo derfor jeg sykler. Nå er det snart på tide å komme i form etter fødselen.

Det er ikke med lett hjerte jeg må innrømme at det er ganske kjekt med pulsklokke og RunKeeper, for da ser jeg hvor fort jeg har kjørt, hvor langt, hvor mange kalorier osv. Det er jo motiverende for å tråkke på litt hardere neste gang. Og sykkelen er ganske mye bedre enn den gamle, egentlig ikke så overraskende.
Mannen er strålende fornøyd! Endelig skjønner dama hans hva han driver med-aktig.
(Jeg gjør jo ikke det! Jeg sykler fordi det er litt mindre hat enn å jogge, og jeg trener fordi jeg MÅ.
Han koser seg med en liten firetimers tur rundt i fylket. DET er ikke normalt!
Men ingen vits å fortelle det nå når han er så fornøyd med sykkelfamilien sin)

Det er altså sånn det har blitt her. Hva blir det neste?
 Plutselig er jeg meldt på i ett eller annet sykkelritt og stiller i kroppsnær kondomdrakt med nummer på rumpa, trener daglig i timesvis for å trene meg opp og legger alle treningstimene mine ut på Facebook så alle vennene kan følge med (for det er jo spennende for dem)
NOT!
 Nei, dette er grensen for meg altså! Men om det betyr at noen kilo forsvinner og kroppen blir litt strammere så er jeg mer enn fornøyd.

Noen sykkelfantaster her som ler av meg her eller noen som skjønner hva jeg snakker om?

2 kommentarer:

  1. hihi, jeg ser deg for meg, også ler jeg så godt hver gang jeg sniker på bloggen din, du skriver såååå utrolig bra :))))

    SvarSlett
  2. selv takk for tilbakemelding :) Det er alltid kjekt å få :) Det har seg slik at det var en stund jeg ikke fikk kommentere her inne, eller på andres blogger for den saks skyld, tror pc'en var litt på bærtur en periode der ja :)

    Ja, jeg kommer nok til å ta han med tenker jeg, er jo sååå kjekt med båt og frisk luft :) Nå pakker vi sakene og tusler avgårde :) ha en fantastisk helg :)

    SvarSlett