lørdag 9. juli 2011

Sinnaputer

Det er lørdagskveld, venninner er ute og nyter vin, tapas og skravling, mens jeg sinnasyr putetrekk!Japp for det er det man gjør når minsten nekter at pappaen skal legge han, så mor sitter hjemme og håper han snart vil sove.
Men tror du han vil det akkurat den dagen mor vil ut?
NEIDA!
Da slår han til med mystisk utslett og mye grining. Stakkar lille!
Men hvorfor akkurat den ene dagen mor skal ut da? Imorgen har jeg ingen planer, og garantert han sovner som en katt klokka syv-null-null. Venninnene sender meldinger og lurer på hvor jeg blir av, og jeg må skuffet fortelle at det blir ingen tur ut men heller sykepleie av den lille.
 Bedre lykke neste gang!

Men fornøyd med putene da! Kjøpt stoffet på Stoff og Stil. Greit å bytte ut fargene på sofaen innimellom!

I tillegg har jeg fått tak i en stor tallerkenhylle idag. Jeg er veldig usikker på om jeg skal ha den eller ikke. Ønsker meg nemlig mest en større vegghylle der jeg kan sette ting.
Er det noen som skjønner hva jeg mener og har en liggende så bytter jeg gjerne ;)


Klem fra Tonje

4 kommentarer:

 1. Ja de er noen luringer de små og får det ofte slik de vil. Mammahjertene er bløte og gode vet du. Det blir nok en ny tur med venninnene en gang, sjansen kommer igjen. Håper vesleprinsen har det bedre i dag.
  Putene var kjempe stilige. Syns stjerne mønsteret er stilig og likt god grå fargen. Har noen puter i marineblå til utegruppen vår, med stjerner på. Dem er jeg glad i!
  Ha en glad og fin søndag da:)
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Takk for koselig melding Anne Karin! Minsten er ikke no bedre idag, mer tvert imot. Men formen er heldigvis ikke så aller verst, så da er det bare å satse på at prikkene forsvinner snart.

  Klem

  SvarSlett
 3. Uff så kjedelig! Håper den lille raskt blir frisk.
  Putene ble ihvertfall veldig fine!
  Klem

  SvarSlett