søndag 15. mai 2011

Tapas lørdag

I kveld har jeg hatt besøk av verdens beste venninne. Kvelden har vært avtalt lenge, GrandPrix-aften! Da Norge ikke lenger skulle delta, var det jo ikke like gøy med Grand Prix, men ingen grunn til å avlyse av den grunn. Vi har det alltid veldig koselig sammen, og det hadde vi også i kveld.


Jeg skulle prøve meg på noe jeg ikke kan, nemlig å lage mat. Tenkte at tapas kunne vel ikke være så vanskelig, så var i butikken og shoppet litt på dagen. Ble en salig blanding, men det er jo det tapas skal være.

Og det ble så godt!! Forspiste oss begge to. Tenkte jo egentlig jeg skulle ta bilder av all herligheten, for hadde jo dekket fint venninnebord og funnet frem søte skåler til all maten... MEN sultne ulver i ammetåke glemmer jo helt ting som å ta bilder når maten kommer på bordet, så dere får bare tro meg når jeg sier det var suksess :) Fiskesuppen var den aller beste, og bunnen av kjelen ble skrapet.

Fikk en nydelig hvit tunika fra Palma i gave også. Snille snille Hege. Og så fikk vi skravlet noen få (6!!) timer :) Utrolig koselig med sånne kvelder!

Håper dere har hatt en like fin lørdagskveld!

Klem Tonje

1 kommentar:

  1. Høres ut som en herlig kveld, og jeg er imponert av menyen din!!
    klem♥

    SvarSlett